Stickerbombing.org.ua - це інтернет-магазин стікерів (вінілових наклейок), який тривалий час радує своїх клієнтів самими якісними стікерами в Україні. Протягом півроку ми отримували прохання випустити альбом з наклейками гідної якості і ми вас розуміємо. Ви були почуті. Існує дуже багато усіляких альбомів, стікербуков, стікербомб і т.д. Але вони, м'яко кажучи, не задовольняють якістю друку. Багато з них надруковані просто на оракалі (чому ОРАКАЛ не підходить для стікерів), деякі на звичайному фотопапері самоклейкці, деякі на звичайному самоклеючомуся папері.

Ви запитаєте: - А чим ваш альбом відрізняється?

STICKER GANG - це в першу чергу, бездоганна якість друку. Протягом року поки наш магазин працював тільки в напрямку роздрібного продажу наклейок, ми встигли набратися досвіду в їх виробництві та зрозуміти які дизайни стікерів подобаються вам. В одному альбомі зібрані 110 наклейок різних розмірів від 3 см до 10 см, звичайно ж перевірений часом розмір залишився незмінним, приблизно 7 см, такий розмір у переважної більшості наклейок в цьому стікербуці. Не мало часу пішло на вибір стікерів які увійдуть в цей альбом, до речі, нові стікери, які увійшли в стікербук, ніколи не будуть викладені в каталог для роздрібної покупки, їх більше половини всього альбому.

Ми не стали зраджувати традиціям і використовували ті ж матеріали для виробництва стікербука "STICKER GANG", що і для виробництва стікерів для роздрібного продажу. «Ми виробляємо тільки якісну продукцію: яскраві кольори, охайна плотерна порізка, захисна ламінація - це все про нашу роботу.»

     Виготовлені стікери з самоклеючоїся плівки, маркування якої ми тримаємо в таємниці, плівка при нагріванні прекрасно клеїться на нерівні поверхні і міцно тримається на них. Ми використовуємо плівки тільки перевірених марок і закуповуємо їх у перевірених постачальників, тому наші стікери користуються популярністю і мають бездоганну репутацію, в чому Ви вже встигли переконатися, якщо перебуваєте на нашому сайті.

 Якщо говорить сухо про STICKER GANG:

  • - 24 стрінки
  • - Формат: 202х141 мм
  • - Кількість стікерів: 110 шт.
  • - Матеріал: ПВХ плівка
  • - Захист зображення: ламінація.
  • Термін служби: до 1 року. При використанні всередині приміщень, більше 3 років.

Придатні для використання на гладкій поверхні. Наклейки стійкі до вологи, але не гідрофобні. При нагріванні збільшується еластичність, приймають форму поверхні на яку наносяться. Перед використанням ознайомтесь з інструкцією і рекомендаціями по нанесенню стікерів (наклейок) на поверхню. Детальна інструкція на 23-24 стор. альбому.

                                                                                                         

    Найчастіше питання: Чи підходять ваші наклейки для нанесення на автомобіль або сноуборд?

    Незмінна відповідь: Так, підходять. При дотриманні всіх рекомендацій, наклейки чудово переносять вологу, бруд, сонячне світло, механічні пошкодження. Більш того можуть захистити поверхню від механічних пошкоджень завдяки своїй щільності.