Стікери на телефон від Stickerboming - це відмінний спосіб виділитися і зробити дизайн свого гаджета неповторним. Набрид нудний смартфон або планшет? Прикрась його наклейкою з нашого магазину. На даний момент на сайті є понад 4000 зображень різної стилістики. Будь-хто зможе знайти що-небудь собі по душі.

 Клієнти цінують якість наклейок, оперативність їх друку і доставки, а також доступні ціни. Якщо вирішите придбати наклейки на телефон, наша команда в найкоротші терміни виготовить  кращі стікери, які будуть прикрашати гаджети багато років.

Для чого потрібні стікери на телефон

На перший погляд може здатися, що вінілові наклейки - це виключно візуальний аксесуар, який не має інших функцій крім як прикрашати поверхню. Однак, стікери можуть виконувати багато функцій крім цього. Наприклад:

-Створення унікального стилю. Одна наклейка кардинально змінює зовнішній вигляд телефону і значно виділяє його серед інших девайсів. Персонажі багатьох фільмів, ігор, мультиків, і інших франшиз доступні серед наклейок від Stickerbombing. Також, непоганим варіантом може бути власна ідея стікера. Досвідчений фахівець з радістю виготовить та надрукуе індівідуальні наклейки .

  • Маскування пошкоджень. Смартфон, як і планшет, досить тендітна річ, яка постійно перебуває в руках людини. Такі гаджети дуже часто падають, дряпаються, і стають потертими. Хоча це рідко впливає на їх функціонал, все ж враження від їх використання трохи псується. Наклейки на телефон чудово замаскують подібні пошкодження і зроблять девайс знову приємним на вигляд.
  • Захист поверхні телефону. Крім естетичної користі, наклейки також можуть запобігти різним пошкодженням. Якщо набридла наклейка - завжди можете її переклеїти, однак поверхня гаджета залишиться цілою. Вінілові стікери дуже стійкі, вони довго тримаються і зберігають свій колір, яскравість, а також не псуються від води.

Як наносити стікери на телефон

Клеїти наклейки на телефон дуже просто. Однак, щоб стікери дійсно довго трималися на поверхні гаджета, варто виконати кілька важливих кроків.

1.Очистіть від забруднень поверхню телефона або планшета.

2.Знежирте її медичним спиртом.

3.Акуратно нанесіть стікер на поверхню. Постарайтеся це зробити найбільш точно і рівно.

4.Після того як всі наклейки займуть свої місця, потрібно їх добре розгладити і трохи розігріти феном для закріплення результату.

Купити стікери на телефон

Для того щоб перейти в наш каталог, натисніть на кнопку «Купити наклейки на телефон». Наш сайт дуже зручний і зрозумілий, просто вибирайте зображення, що найбільш сподобались, і додавайте їх в «Кошик». Після, підтвердіть замовлення і дотримуйтесь наступних інструкцій. Оформлення замовлення займає не більше хвилини.

Команда Stickerbombing працює дуже оперативно. Друк і відправка відбувається в день замовлення. Нова Пошта доставить замовлення від одного до двох днів в залежності від віддаленості пункту призначення. Таким чином, отримаєте наклейки дуже швидко.