Ноутбук –в наш час, дуже популярна річ без якої більшість користувачів не уявляють свого існування. За допомогою нього можна легко виділитися з натовпу і підкреслити свою індивідуальність.  

Зробити це можна за допомогою стікерів. Існує велике розмаїття наклейок різних розмірів, форм і кольорів. Тому ваш ноут матиме ексклюзивний вид після стікербомбінга. Крім того, стікери можна також використовувати для того, щоб приховати вади корпусу вашого гаджета (дрібні подряпини, наприклад) .

                                                                                                                   Хто покупці нашого інтернет-магазину?

  Зараз стікери на ноутбуках можна найчастіше побачити у школярів і студентів, а також наймодніших і просунутих молодих людей. Це та аудиторія, кому близька тема стікербомбінга і хто має таку фантазію, що практично неможливо зустріти два однакових ноутбука.

Наш інтернет магазин пропонує Вам високоякісні  вінілові наклейки  на ноутбук, виготовлені на суперсучасному обладнанні, за спеціальною ексклюзивною технологією.

                                                                                                                Як довго чекати замовлення при відправці по Україні? 

  З моменту оформлення до відправки проходить не більше одного робочого дня, таким чином, ваше замовлення буде доставлене вам в найкоротші терміни

Для нас дуже важливо, щоб ви отримали якісну продукцію якомога швидше!

Стікери відмінно клеяться на будь-яку поверхню. При нагріванні вони легко тягнуться і клеяться на кути і грані. Ваші наклейки з часом не втратять яскравості, насиченості кольорів і не затруться.

                                              

                                                                                                                                              Рекомендації до нанесення стікерів: 

 

  • Очистити від забруднень та знежирити поверхність ;
  • При нанесенні на нерівності потрібно нагріти стікер теплим повітрям (наприклад , звичайним феном);
  • Після того як всі наклейки займуть свої месця  потрібно їх добре розгладити та ще раз розігріти феном для закріпления результату.