Стікери – відмінний варіант для створення і вдосконалення будь-якого дизайну. Наклейки можна розміщувати на будь-якій поверхні, при цьому змінивши у корені візуальну частину об'єкта, роблячи його вже незвичайним і цікавим.

Але виникає питання про термін придатності і довговічності стікерів, особливо, які знаходяться на поверхнях, схильних до вологи або на які потрапляють прямі сонячні промені. А скільки протримаються наклейки? А що з ними буде? Як вони будуть виглядати?

Кращий варіант зробити ваш скейтборд оригінальним  – вінілові стікери! За допомогою властивостей вінілу, наклейки легко наносяться і знімаються, а також відмінно тримаються. Плівка стікерів може бути і матовою, і глянсовою, що збільшує діапазон використання наклейок.

Якщо паперові стікери – це варіант для безпечних (без вологи і сонця) поверхонь, то вінілові стікери -  це варіант для автомобілів, мотоциклів, велосипедів та інших транспортних засобів. Також, вінілові стікери  подійдуть для техніки. Такі «девайсы» як ноутбуки, телефони, і навіть холодильники краще покривати саме вініловими стікерами.

Вибирати наклейки варто, відштовхуючись від розміру поверхні. Вони не повинні заважати технічного процесу приладів.

Не варто забувати, що наклейку можна легко замінити або зняти! Вінілові стікери допоможуть вам зробити дизайн Ваших речей оригінальними і неповторними!