Кожна людина індивідуальна зі своїми смаками та уподобаннями. Якщо ти бажаєш втілити свої фантазії і реалізувати їх в індівідуальній, кастомній наклейці (стікері), немає нічого простішого, підійде будь-яка картинка, фотографія або малюнок.

Просто відійшли їх на адресу admin@stickerbombing.org.ua.  У листі напиши свої пожеланія - розмір майбутнього стікера і лінію по якій наклейка буде вирізана (по контуру картинки, в коло, в овал, в прямокутник). Єдина умова - чим краще якість зображення исходника, тим краще готова наклейка. Питання оптимальних параметрів заготівлі, мінімальних і максимальних розмірів готового виробу, ціни, термінів виготовлення, обговорюються в особистого листування за вищевказаною адресою.

                                                                                                                                                        Коротко про доставку.

З доставкою немає питань, все швидко і оперативно. Друк і відправка відбувається в день замовлення. Нова Пошта довезе ваше замовлення від одного до двох днів в залежності від віддаленості пункту призначення.

                                                                                                                                    Рекомендації до нанесення стікерів:

  • Очистити від забруднень і знежирити поверхню;
  • При нанесенні на нерівності потрібно нагріти стікер теплим повітрям (наприклад, звичайним феном);
  • Після того як всі наклейки займуть свої місця потрібно їх добре розгладити і ще раз розігріти феном для закріплення результату.